Održana Prva Skupština Sekcije privatnih stomatoloških ordinacija Udruženja poslodavaca Zenica

31 January 2018,

 

Dana 26.01.2018.godine (petak) u prostorijama Udruženja poslodavaca Zenica sa početkom u 19.00 sati održana je I Redovna ( I izborna ) Skupština Sekcije privatnih stomatoloških ordinacija Udruženja poslodavaca Zenica. Skupštini je prisustvovalo 20 vlasnika privatnih stomatoloških ordinacija iz Zenice. Sa pravom treba istaći da je ovo do sada najmasovnije okupljanje poslodavaca-stomatologa u gradu Zenica. Skupštini je prisustvovala i predsjednica Upravnog odbora Udruženja poslodavaca Zenica, gdja Senaida Turkić, predsjednik Stomatološke komore FBiH dr. Mirsad Tokić i njegov zamjenik dr. Haris Demirović.

Inicijativa za formiranje Sekcije privatnih stomatoloških ordinacija Udruženja poslodavaca Zenica pokrenuta je na sastanku Inicijativnog odbora 14.01.2018.godine.

Na Skupštini je izabrana Radna grupa Sekcije privatnih stomatoloških ordinacija Udruženja  poslodavaca Zenica koja broji 7 članova i koja će u narednom periodu analizirati i delegirati probleme privatnih stomatoloških ordinacija prema samom Udruženju poslodavaca Zenica, ali i prema svim nivoima vlasti. Za predsjednika Sekcije privatnih stomatoloških ordinacija Udruženja poslodavaca Zenica izabran je dr. Nermin Ljubunčić.

Udruženje poslodavaca Zenica će i u narednom periodu podržavati rad svih poslodavaca uključujući i privatne stomatološke ordinacije na ostvarenju njihovih prava i poboljšanju poslovnog ambijenta u gradu Zenica, ali i šire.

UDRUZENJE POSLODAVACA ZENICA

Comments are closed.