Poziv za ,,Sajam privrede Modriča 2017”

17 July 2017,

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obaviještena je da će se ,,Sajam privrede Modriča 2017“ održati tradicionalno i ove godine 8. i 9. septembra 2017. godine, na lokaciji Kulturno-sportskog centra u Modriči (sportska dvorana).

Pored predstavljanja preduzeća raznih djelatnosti, paralelno će se održati i sajam poljoprivrednog preduzetništva i stočarstva, sajam pčelarstva, turističke ponude, konferencije o aktuelnim temama iz oblasti preduzetništva i poljoprivrede, poslovni susreti, te bogat kulturno-umjetnički program.

Svrha Sajma je da stvara i promoviše preduzetnički duh, poveže privredne subjekte sa različitih područja, te poveća konkurentnost privrednog sektora i privredni razvoj. Sajam će okupiti finansijske institucije, nevladine organizacije i razvojne agencije koje pružaju podršku razvoju malog i srednjeg preduzetništva, uz medijsku promociju.

Organizator sajma poziva zainteresirane izlagače da izvrše rezervaciju izložbenog prostora najkasnije do 15.08.2017. godine.

Poziv
Brošura
Prijava
Tlocrt

IZVOR: www.komorabih.ba

Comments are closed.