Poziv za učešće na poslovnim susretima „AgroB2B@NSFair“ u okviru Novosadskog sajma

18 April 2017,

Evropska preduzetnička mreže u Srbiji – Privredna komora Srbije i Biznis inkubator Novi Sad, u saradnji sa Novosadskim sajmom, i u suorganizaciji Vanjskotrgovinske/Spoljnotrgovinske komore Bosne i Hercegovine (kao koordinator EEN Mreže FBiH), poziva privredne subjekte i druge zainteresirane iz Bosne i Hercegovine da učestvuju na međunarodnim poslovnim susretima – AgroB2B@NSFair, koji će se održati 15. maja 2017. godine u okviru Sajma polјoprivrede u Novom Sadu.

Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu je vodeći sajam iz oblasti agrobiznisa na prostoru Zapadnog Balkana i Jugoistočne Evrope. U 2016. godini ovaj sajam je okupio preko 1.600 izlagača iz 60 zemalja.

AgroB2B@NSFair želi da podstakne poslovnu saradnju izraženu kroz veći obim razmjene prehrambenih proizvoda sa inostranstvom, kroz povezivanje proizvodnje, zajedničkih ulaganja i nastupa na trećim tržištima i sl., ali i saradnju u oblasti razmjene znanja i tehnologije i posebno u unapređenju konkurentnosti kroz zajedničko učešće u nacionalnim i evropskim programima i fondovima.

Osnovna cilјna grupa jesu proizvođači i trgovci hrane i piće, međutim događaj je otvoren i za sektore poput:

• polјoprivredna mehanizacija i oprema,
• đubrivo i zaštita bilјa,
• pakovanje
• obnovlјivi izvori energije,
• oprema za proizvodnju i preradu hrane,
• primenjene nauke i istraživanja itd.

Učešće na događaju je besplatno, a učesnici moraju sami sebi obezbediti ulaznicu za sajam i pokriti eventualne troškove prevoza i smještaja u Novom Sadu.

Rok za prijavu: 07.05.2017.godine

Sve informacije o b2b susretima, uključujući registraciju, program i on- line dogovaranje sastanaka, dostupne su na zvaničnoj web stranici: http://agrob2b2017.talkb2b.net/

Kontakt osobe :

Privrednoj komori Srbije
Jovana Stanojević
+381 11 33 00 937
jovana.stanojevic@pks.rs

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine:
Mersiha Selmanović
+387 33 56 62 42
mersiha.selmanovic@komorabih.ba

Poziv
Letak

Comments are closed.