Predstavnice Sekcije frizera, Udruženja poslodavaca Zenica na sastanku kod Gdja. Bernadeta Galijašević, direktorice Pedagoškog Zavoda ZDK

5 November 2018,

Dana 02.11.2018. godine predstavnice Sekcije frizera, pri Udruženju poslodavaca Zenica, bile su na sastanku kod Gdja. Bernadete Galijašević, direktorice Pedagoškog Zavoda ZDK.            Sastanku su prisustvovali i gdja Mirsada Čajlaković,stručni savjetnik za oblast obrazovanja i Gosp. Nihad Kamenjaković, direktor srednje mješovite škole „Mladost“ Zenica.

Tema sastanka je bila uspostava bolje i kvalitetnije saradnje i koordinacije između vlasnika frizerskih salona i predstavnika škole – profesora i koordinatora za praksu. Na sastanku je zaključeno da ovo treba da bude prvi u nizu sastanaka između poslodavaca i predstavnika škole.

Sekcija frizera, Udruženja poslodavaca Zenica, zahvaljuje se  Gdji Bernadeti Galijašević, koja je izdvojila svoje vrijeme i pomogla da se uspostavi bolja  buduća saradnja između predstavnika škole i poslodavaca.

Ovim putem pozivamo sve frizere, kozmetičare, manikere i pedikere sa područja Grada Zenica da se uključe u rad Sekcije frizera, kozmetičara, manikera i pedikera, Udruženja poslodavac Zenica, jer biti član Sekcije znači i biti uključen u sve aktivnosti sekcije i biti blagovremeno obavješten o seminarima, sajmovima, takmičenjima i sl. iz svoje djelatnosti.

 

 

 

SEKCIJA frizera, kozmetičara, manikera i pedikera

UDRUŽENJA POSLODAVACA ZENICA

 

Comments are closed.