Studijsko putovanje u Bavarsku na temu "Modernizacija turističkog sektora"

7 May 2019,

Predstavništvo njemačke privrede u BiH u periodu od 24. do 28. juna/lipnja 2019. g. u saradnji sa partnerskom firmom TUM-Tech GmbH iz Njemačke, a pod pokroviteljstvom Bavarskog ministarstva za privredu, razvoj i energiju, organizovati studijsko putovanje bosanskohercegovačkih firmi / organizacija u Bavarsku na temu „Modernizacija turističkog sektora“.

Bavarsko ministarstvo za privredu, razvoj i energiju će preko svoje agencije „Bayern International“ podržati ovu posjetu bosanskohercegovačke delegacije u okviru programa „Bayern – Fit for Partnership“. Program putovanja se sastoji od stručnih predavanja, individualnih razgovora, posjeta firmama i referentnim objektima. Ciljna grupa projekta su rukovodioci tj. donosioci odluka, te eksperti bosanskohercegovačkih kompanija i institucija u datoj oblasti.

Broj učesnika je ograničen, a finalni izbor učesnika i realizacija putovanja su pod ingerencijom i pokroviteljstvom Bavarskog ministarstva za privredu, razvoj i energiju, a koje zastupa servisno društvo „Bayern International GmbH“. Iz tog razloga je neophodna blagovremena i potpuna prijava.

Krajnji rok za dostavljanje prijava je utorak, 07.05.2019. g. U prilogu se nalaze prijavni obrazac i upitnik, koje je neophodno popuniti i dostaviti na e-mail sanjin.purgic@ahk.ba najkasnije do naznačenog roka za dostavljanje prijava.

Više informacija i detalja u vezi sa studijskim putovanjem možete naći u pozivnom pismu koje se nalazi u prilogu .

U prilogu se također nalazi i preliminarni program delegacijskog putovanja. Do ovog trenutka nisu definisana sva odredišta putovanja, a program je podložan izmjenama i dopunama.

U slučaju dodatnih pitanja Vam rado stojimo na raspolaganju. Kontakt osoba:

SANJIN PURGIC

Delegation der Deutschen Wirtschaft in Bosnien und Herzegowina

Predstavništvo njemačke privrede u Bosni i Hercegovini

Fra Anđela Zvizdovića 1 (UNITIC B19) | 71000 Sarajevo

T: +387 33 295 913 | F: +387 33 295 920

E: sanjin.purgic@ahk.ba | http://bosnien.ahk.de

 

 

Comments are closed.