ZEDA S MEDIJIMA, GRADOM ZENICA I UDRUŽENJEM POSLODAVACA ZENICA PROSLAVILA USPJEŠNU 2017. I NAJAVILA PLANOVE ZA 2018. GODINU

20 December 2017,

– SUMIRANJE OSTVARENIH REZULTATA I NAJAVA BUDUĆIH AKTIVNOSTI-

 

Danas, 19. decembra 2017. godine, s početkom u 11:00 sati, ZEDA je u prostorijama Impulsnog kreativnog centra organizovala jednosatno druženje s medijima. U pretprazninoj atmosferi, na koncu godine, zajedničko druženje upriličeno je kako bi se sumirali postignuti rezultati te nagovijestile buduće aktivnosti.
U ime našeg osnivača, Grada Zenice, gđica Amra Mehmedić, Šef Odsjeka za lokalni ekonomski razvoj iskazala je zadovoljstvo saradnjom Grada Zenice s Agencijom ZEDA naročito tokom 2017. godine, spomenula je nekoliko uspješno realizovanih zajedničkih projekata te napomenula da je gradskim budžetom za 2018. godinu izdvojena posebna stavka namijenjena za podršku razvoja poduzetništva.
G. Senad Pašalić, direktor Agencije predstavio je aktuelne projekte odnosno projekte u kojima ZEDA ima status implementatora ili partnera, pojasnio dosadašnje rezultate u godini koja je već na izmaku te najavio ono što Agencija planira u predstojećem periodu.
U ime Udruženja poslodavaca Zenica, gđa. Senaida Turkić, Predsjednica Upravnog odbora UPZ obratila se prisutnima izkazavši zadovoljstvo promjenama koje se dešavaju i dosadašnjim rezultatima. Također, gđa. Turkić je naglasila da u predstojećem periodu očekuje još intenzivniju saradnju UPZ s Gradom Zenica i Agencijom ZEDA.
Mnogo je postignutih rezultata, mnogo je realizovanih aktivnosti i uspjeha iza nas u ovoj godini i upravo zbog toga, uz jedno prijateljsko druženje, izanalizirali smo prethodnih 12 mjeseci te najavili ono što nas očekuje u predstojećoj 2018. godini. Velike stvari tek slijede!

 

Comments are closed.